Wil jij ook een strakke buik?

Action & Care combineert nu leefstijlverandering met beweegconsulten.

Action & Care is gestart met een combiprogramma waarin Karin Gierkink je leert bewust te worden van je eigen eet- en leefpatroon én hiernaast samen met jou beweegt in de buitenlucht.

Eet- en leefpatroon aanpassen
Bij de begeleiding spelen voeding en beweegadviezen en tevens het coachen naar een gezondere leefwijze een grote rol. De begeleiding kan zowel individueel of als in een groep. Ik wil je graag kennis laten maken met deze zienswijze, zodat je ook zelf kiest voor een gezond voedingspatroon en gezonde leefstijl. Leer bewust kiezen voor voeding en genieten van het leven!

Wandelen met een Better Belly
Trainen met de Better Belly (warmteband om je middel) in de buitenlucht geeft jou de kans om op een snelle en effectieve wijze van jouw buikvet af te komen. Door met infrarood dieptewarmte te bewegen neemt de doorbloeding toe omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor neemt de vetverbranding enorm toe. Daarnaast verhoogt infrarood de ruststofwisseling. Het scheelt één tot twee kledingmaten minder in 4 weken.

We starten vanaf de trainingsruimte van Action & Care aan de Katharijnesteeg 7 in Lichtenvoorde.
Stop met diëten en leer gezonder eten én bewegen!

Ben jij ook benieuwd naar je nieuwe levensstijl en op een verantwoorde wijze je einddoel bereiken? Kies dan voor de optimale mix van bewegen en het aanpassen van je eetpatroon. Ik heb de juiste oplossing voor jou! Maak dan een afspraak met Karin Gierkink van Action & Care via info@actionandcare.nl of bel 06-81434978

Karin GierkinkWil jij ook een strakke buik?