The 1:1 Diet in Oost Gelre met Karin Gierkink

Wil je succesvol afvallen? Dan help ik je graag!

Mijn naam is Karin, ik ben gewichtsconsulente en The 1:1 Diet consulent en ik help je graag bij het bereiken en het behouden van je streefgewicht!

Als ervaringsdeskundige deel ik graag mijn ervaring graag met jou. Wat fijn dat je de stap hebt genomen de website te bezoeken. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om te schommelen met gewicht. De valkuilen, de frustraties, de lange adem en het gevoel van overwinnen!

Ik heb een passie voor gezondheid, zorg en welzijn en ik help je op een verantwoorde manier gewicht verliezen. Ik leer je om op een andere manier te kijken naar je huidige leefstijl. Met een goed gevulde rugzak nieuwe inzichten en ervaring val je niet langer terug in oude gewoonten!

Wat mag je verwachten!

Een Leefstijlcheck.

Hoe gezond & vitaal ben jij?

De check is een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan gezond zijn. Ik ben ervan overtuigd dat op een positieve manier stimuleren van een gezonde leefstijl enorme voordelen oplevert.
Je wordt begeleid en door middel van diverse fysieke metingen (geheel vrijblijvend) krijg je op het eind een helder en persoonlijk advies.

De resultaten geven een accuraat beeld van jouw gezondheid en na afloop krijg je ook een persoonlijk rapport waar je wat mee kan.
De check bestaat uit:
– cholesterol meting
– glucose meting
– BMI meting
– bloeddruk meting
– gewicht meting
– meting vetpercentage
– meting spiermassa
– middelomtrek
– persoonlijk advies

Ik ben ervan overtuigd dat als je ieder mens bewust kunt maken van de voordelen van een gezonde leefstijl dit enorme verbetering kan opleveren op de lange termijn.

Mijn motto is: Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Afvallen gaat niet alleen om voeding, het gaat vooral om aandacht. Voor jezelf, voor je lichaam, hoe het werkt, wat goed voor je is. Al deze dingen komen in balans als je er met aandacht mee omgaat.

Het belangrijkste wat ik die tijd heb geleerd is dat het eigenlijk totaal niet om eten gaat, maar om je eetgedrag te veranderen. eerst moeten we ouden gewoontes verdwijnen, waar nieuwe en gezondere leefstijl voor in de plaats komt. Leefstijlverandering hoeft echt geen lijdensweg te zijn waarbij je alles gaat ontzeggen. Hoe mooi is dit om je leefstijl te veranderen samen met The 1:1 Diet!

Graag deel ik mijn ervaringen en help ik mensen die, net als ik, hun gewicht in evenwicht willen brengen en behouden. Ben jij ook benieuwd naar je nieuwe leefstijl en op een verantwoorde wijze je einddoel bereiken en behouden? Wil je meer informatie over The 1:1 Diet en een afspraak maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, ik help je graag!

Naast consulten bied ik ook voorlichtingen aan. Deze voorlichtingen kunnen in overleg naar uw voorkeur worden aangepast.
Ik hoop je snel te zien!

Karin Gierkink

Het 1:1 Diet in  Lichtenvoorde

Sleedoornstraat 29
Tel: 06 81 43 49 78

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Karin Gierkink1:1 Diet