Maak jij het verschil bij calamiteiten? Volg onze BHV cursus en wordt bedrijfshulpverlener. De gecertificeerde instructeurs brengen je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van BHV.

Waarom bedrijfshulpverlening? (BHV)

Een goede bedrijfshulpverlening is van enorm belang voor jouw medewerkers, klanten en organisatie. Bij calamiteiten beperken zij de schade aan de organisatie: zij maken snelle werkhervatting mogelijk en voorkomen dat er slachtoffers vallen.

Het aantal bedrijfshulpverleners dat verplicht is staat niet vast, maar is afhankelijk van de verschillende incidenten die zich kunnen voordoen binnen jouw bedrijf. De bedrijfshulpverleners moeten aan een aantal criteria voldoen. Zij moeten qua opleiding, organisatie en aantal adequaat zijn uitgerust om de BHV-taken naar behoren kunnen vervullen.

De basis BHV cursus

Een bedrijfshulpverlener ook wel bhv-er genoemd is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en speelt een belangrijke rol tijdens evacuatie. De werkgever is verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en er moet altijd een bedrijfshulpverlener in het bedrijf aanwezig zijn.

Action & Care training verzorgt de BHV opleiding die jouw werknemers nodig hebben. In slechts één dag leren wij de medewerkers om te gaan met noodsituaties binnen het bedrijf. Van het blussen van een brand tot reanimeren en van iemand verbinden tot ontruimen. Wij zorgen dat iedereen met een veilig gevoel aan het werk gaat. Je kunt onze BHV cursus volgen op je eigen locatie of wij kunnen ook zorgen voor een locatie.

Tijdens de cursusdag komen diverse onderwerpen aanbod:

  • Algemene hulpverleningsregels
  • Het controleren van de vitale functies
  • Uitwendige wonden
  • Reanimatie
  • Gebruik van een AED
  • Brand (blussen)
  • Andere gevaren bij brand
  • Ontruimen

Na het volgen van de BHV cursus voldoe je aan de taken die in de Arbowet zijn opgenomen en ontvang je een officiële BHV certificaat met eventueel een pasje.

Deze opleiding gaat in samenwerking met Boeijink Training & Advies en Redmare Veiligheid.

Heb je vragen over de BHV cursus van Action & Care, Boeijink of Redmare of wil je direct inschrijven?

Neem dan contact met ons op.

K. Gierkink tel: 06 81 43 49 78 of vul een contactformulier in. 

beheerBHV Basis opleiding