BHV herhalingscursus is voor BHV-ers waarvan het BHV certificaat bijna is verlopen. In slechts een halve praktijk dag frissen we de kennis en vaardigheden van de BHV-ers weer op. Het theorie gedeelte doen we tijdens de praktijkdag. De gecertificeerde instructeurs brengen je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van BHV. Het is prettig om alle scenario’s en vaardigheden de revue te laten passeren. Ook is het belangrijk een eventuele noodsituatie nog steeds adequaat te kunnen handelen. Blijf voorbereid op een calamiteit en meld je snel aan voor een herhalingscursus BHV.

Hoe vaak moet je BHV herhalen

Een BHV-er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. In de Arbowet staat dat BHV-ers regelmatig een bhv herhaling moeten volgen. De geldigheid van een BHV certificaat is daarom 1 jaar met een uitloop van 2 maanden om een BHV herhalingscursus te volgen.

Gelukkig voeren BHV-ers niet dagelijks de taken van een BHV-er uit. De kans is dan ook groot dat het niet helemaal meer duidelijk is hoe bepaalde handelingen gedaan moeten worden. Weet jij nog hoe je iemand in de stabiele zijligging legt? En waarom handel je zo?

Wij zorgen dat jij met een veilig gevoel aan het werk gaat. Je kunt onze BHV herhalingscursus volgen op je eigen locatie of wij kunnen ook zorgen voor een locatie.

Na het volgen van de BHV herhaling cursus voldoe je aan de taken die in de Arbowet zijn opgenomen en ontvang je een officiële BHV certificaat met eventueel een pasje. Heb je vragen over de BHV herhaling cursus van Action & Care of wil je direct inschrijven neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in.

 

 

 

Karin GierkinkBHV Herhalingscursus