Karin Gierkink van Action & Care feliciteert haar cursisten met het behalen van hun EHBO diploma.

Karin Gierkink van Action & Care feliciteert haar cursisten met het behalen van hun EHBO diploma.

Lichtenvoorde – Donderdag 7 mei om 19.00 uur stonden twee examinatoren, twee lotusmensen en zes kandidaten klaar om te laten zien wat ze in tien lessen EHBO bij Action & Care hadden geleerd.

Het was een spannende avond voor de cursisten waarin een plezierige sfeer ze konden laten zien wat ze hadden opgestoken van de lessen. Er is veel kennis opgedaan door de deelnemers en dat is enorm waardevol. Want rond 21.30 uur konden de examinatoren mededelen dat iedereen geslaagd was. Er kan zich een situatie voordoen waarin elke seconde telt en u moet handelen en belangrijk is juist wat je vooral niet moet doen!

Haal bij Action & Care uw EHBO diploma van het Oranje Kruis want kijken helpt niet maar EHBO kun je leren. Ook kan je in één avond uw officiële Reanimatie/AED certificaat halen in samenwerking met de Nederlandse Reanimatie Raad. Binnenkort starten we met de volgende groepen. Tevens kan je ook terecht voor de herhalingsavonden van zowel EHBO als Reanimatie/AED. Opgeven kan via www.actionandcare.nl of info@actionandcare.nl Bellen kan natuurlijk ook 06 814 349 78

Karin GierkinkKarin Gierkink van Action & Care feliciteert haar cursisten met het behalen van hun EHBO diploma.