Action & Care opent nieuwe cursusruimte

Action & Care in rap tempo bekende naam in Oost Gelre en omgeving

Nog maar nauwelijks 6 maand geleden gestart lopen de aanmeldingen bij Action and Care als een trein! Voor eigenaresse Karin Gierkink werd het dan ook zaak om snel een geschikte trainingsruimte te zoeken voor de cursussen (jeugd-)EHBO, Reanimatie/AED, BHV, ‘Samen Slank’ & gewichtsconsulent.

Trainingsruimte boven uitgeverij Weevers
Deze ruimte heeft ze gevonden in hartje Lichtenvoorde boven uitgeverij Weevers aan de Bleekwal 10. De locatie en ruimte zijn perfect! Vlakbij is voldoende parkeergelegenheid en de eerste reacties van cursisten zijn erg positief.

Binnenkort starten nieuwe cursussen
Loop jij ook met het plan om jezelf, je kinderen en/of je medewerkers te scholen op het gebied van EHBO/BHV? Of wil je graag onder begeleiding en met lotgenoten een paar kilootjes kwijt? Geef je dan nu op!

Iedere maandagavond is er vrije inloop voor weeg en meetmomenten met voedingsadviezen. Geen shake s of pillen maar een gezonde leefstijl! (€ 7,00 euro per weegmoment van 17.30 uur tot 19.00 uur)
Maandag 13 april start een nieuwe groep Samen Slank en er zijn nog enkele plekken vrij. Op donderdag 16 april kun je een lesavond over Reanimatie/AED volgen. Na afloop krijg je een deelnamecertificaat van de Nederlandse Reanimatieraad. Inschrijven voor een EHBO-cursus, of herhaling is ook mogelijk. Opgeven kan via info@actionandcare.nl of telefonisch via 06-81 43 49 78.

Karin GierkinkAction & Care opent nieuwe cursusruimte