Nieuw in Oost Gelre: Action & Care

karin elnaOost Gelre – Action & Care geeft EHBO, Reanimatie/AED en BHV lessen en verzorgt EHBO tijdens evenementen.

Even voorstellen: “Mijn naam is Karin Gierkink. In september 2009 haalde ik mijn EHBO diploma en ben ik verder gegaan als Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie/AED. Ik heb zelfstandig lesmateriaal opgezet, doorontwikkeld en EHBO-lessen gegeven op Pronova Praktijkonderwijs. De kans deed zich voor om als zelfstandige te beginnen en zo mijn interesse en passie voor EHBO verder uit te bereiden.”

Waarom een EHBO, Reanimatie/AED opleiding?

Er kan zich een situatie voordoen waarin elke seconde telt en u moet handelen. Professionele hulp is niet altijd direct ter plaatse. Wilt u goede, doortastende eerste hulp kunnen verlenen tijdens een calamiteit thuis, op uw werk of op straat? Haal dan bij Action & Care uw officiële EHBO (10 á 12 lessen) en/of Reanimatie/AED diploma (één les). Zowel bedrijven als particulieren kunnen zich voor de cursus aanmelden. De cursus kan overdag, op een avond, maar ook op zaterdag worden gegeven. Bij minimaal zes personen wordt er gestart.

Jeugd EHBO

Om het landelijke EHBO diploma te halen moet je 16 jaar zijn. Toch is het zinvol om jongeren al vroeger bewust te maken van EHBO. Karin Gierkink werkt vanuit praktijkgerichte oefensituaties, waarbij ze verbanden legt met de theorie. Zo komt lesstof tot leven en worden alle zintuigen gebruikt om de lesstof onder de knie te krijgen.

Doel Action & Care

Vanuit haar passie en professionaliteit voor veiligheid maakt Karin het mogelijk dat u grenzen verlegt en persoonlijke topprestaties levert. Zij geeft u een goed gevulde rugzak met kennis en kunde mee van waaruit u met zelfvertrouwen kunt putten als een noodsituatie zich voordoet.

Meer informatie vindt u op www.actionandcare.nl of bel: 06-81 43 49 78.

Karin GierkinkNieuw in Oost Gelre: Action & Care